INSCRIPCIÓ | OBERTA
INSCRIPCIÓ | OBERTA
18-19-20 JUNY
22ª EDICIÓ | 2021

Entrada Gratuïta!

Reserva ara la teva plaça

Somriures, vida i art circense

#Circorts2021 és el festival de circ al carrer de Barcelona previst pels propers dies 18, 19 i 20 de Juny! No et perdis totes les sorpreses que tenim preparades!

El Festival Circorts és una cita obligada per les persones amants del circ. Gaudim dels malabars, les acrobàcies, els i les pallasses, de la poesia i de la música! Una trobada gratuïta que posa de manifest els trets distintius que el fan diferent a la resta de manifestacions circenses de la ciutat: arrelament al territori, mirada en clau de gènere, plataforma d’exhibició i inclusió!

3 Espais escènics

Una programació continuada en tres espais escènics amb una estètica ben acurada i uns tallers de circ ubicats en un marc incomparable.

Per a tots els públics

Tots els públics tenen cabuda, una graella d’espectacles pensada per a tothom! Busca el teu espectacle ideal!

Tallers al carrer

Vine amb la família i viu una experiència divertida aprenent trucs i curiositats del món circense.

Accessibilitat

Espectacles preparats per a persones amb discapacitat auditiva i/o visual. Diversió per tothom!

PROGRAMA #Circorts2021 | INSCRIPCIÓ | OBERTA Programa 2021

Aquí trobaràs el programa del Festival. Consulta els detalls de cadascuna de les activitats.

Aforament limitat
Per garantir la distància de seguretat es realitzarà un control d'aforament al recinte i a cada espectacle.
Control d'accés espectacles
Serà necessari arribar a l'entrada principal 30 minuts abans del començament de l'espectacle.
La reserva de les localitats quedarà alliberada 10 minuts abans d'iniciar-se l'espectacle en cas de no haver arribat.
Inscripció als Tallers Circorts 2021
La inscripció als tallers de circ es farà directament a l’espai. Tenen aforament limitat.

50mins

Escenari Guingueta

Tots els públics

La Tresca i els Bufa & Sons són dos grups de música familiar i per a tots els públics. Són amics i sobint col·laboren plegats. Ara s'uneixen en aquest concert per barrejar els seus repertoris i reinterpretar-los junts.

55mins

Espai Mural

Tots els públics

Un espectacle en clau de clown sobre el món que deixem. Dos personatges dins d’un abocador. Un viatge tendre i divertit per transformar la nostra Herència. PER QUÈ TU, QUINA HERÈNCIA VOLS DEIXAR?

40mins

Escenari Gran

Jove

En un context rústic i amb la tradició pirenaica de les falles com a font d’inspiració, sorgeix una peça entre el moviment i el trapezi (o la seua simbologia) a través d’un llenguatge simple i visual. A través del cos i la fusta parlo dels meus records, de mi, del meu padrí i d’aquelles persones de mans arrugades i peus arrelats a la terra. Un escenari en construcció on tot es transforma i on a través de l’imaginari s’entreveuen les contradiccions de l’ésser humà.

45mins

Espai Mural

Infantil

Una viatgera guiada per una obsessió: descobrir que hi ha després dels missatges tancats en ampolles llançades a la mar. Un nou lloc en el qual enterrar les seves arrels i tirar-se a volar. Màgia, equilibris, acrobàcia aèria, humor i poesia seran els companys de Bowa en aquest viatge.

40mins

Escenari Gran

Jove / Adult

Dues dones, dues cadires i un xiclet. El moviment i els portés acrobàtics recorreran un viatge poètic i absurd nascut del temps mort. És que quan esperem, el temps es converteix en buit? Què et passa quan esperes?

55mins

Escenari Guingueta

Tots els públics

Els únics, els incomparables, els millors superherois de la galàxia són aquí. Ells són ”FELPUDOMAN” i el seu ajudant “ESCOBILLA”.Són una parella genial que netegen junts la ciutat, amb la seva força total protegeixen la nostra llar per a derrotar als gèrmens i vèncer a la brutícia.

Ells dos seran els triats per a representar a tots el superherois de la galàxia en el XLVI congrés mundial de superherois.Tenen el deure de netejar aquesta galàxia, perquè aquesta molt bruta!

50mins

Escenari Gran

Tots els públics

Un escenari desordenat...els acròbates arriben tard...i el músic, on és?

Aquest és el tret de sortida d’aquest nou espectacle. Un portor que mana i ho vol
controlar tot i que ningú li fa cas... Un àgil-verticalista desmanegat, juganer i amb molt de ritme... Un acròbata novell i despistat i amb poca auto-estima... I un músic amb deliris de grandesa i records d’un passat millor...

50mins

Espai Mural

Jove

Chicharrón, última baula d'una dinastia flamenca, porta el ”carromato” on guarda la penya flamenca familiar, en la qual fusionarà els ritmes i compassos del Flamenc amb els malabars.

Sin Ojana significa sense mentides, sense hipocresies.

Un mestissatge d'arts en el qual entre l'humor i el drama, ens atraparà per a col·locar unes pigues a les nostres vides. Ole…

01h

Escenari Guingueta

Jove

Després de 7 anys d'èxits repartint humor, amor i música pels escenaris de la geografia espanyola amb l'espectacle “Abandónate mucho”, les XL presenten, per primera vegada a Madrid, el seu nou xou que fa miques la visió predominant de “la dona” per a aconseguir un ressorgiment de “les dones”.

Un festí de llàgrimes i riallades, de Contradiccions personals i col·lectives, d'imposicions i de rebel·lia en un emocionant espectacle amb música en directe.

30mins

Espai Mural

Tots els públics

“Here we go!“ és un espectacle de circ, l’espectacle més gran del món,
on trobareu els millors acròbates, equilibristes, trapezistes ………de la dècada dels 90. I com no podria faltar en els millors dels circs, un sorteig! 

Aquest espectacle es caracteritza per barrejar circ, humor, elegància, creativitat i també, tot s’ha de dir, el glamur que mai no ha minvat de l’època daurada d’aquests peculiars personatges de circ old –fashioned.

50mins

Escenari Gran

Tots els públics

No seguir els costums, anar en contra del corrent. Ser diferent pot ser molt complicat i no sempre serà ben entès.Una història acrobàtica marcada pels jocs de rols, la confiança i el lliurament.

Un homenatge a totes aquelles persones que van haver d'amagar la seva identitat per a desenvolupar-se i expressar-se.Dues Ovelles Negres unides creant el seu propi ramat.

50mins

Escenari Guingueta

Infantil

Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, provocant diferents situacions còmiques.

Espectacle inspirat en accions quotidianes. Visual i amb poques paraules.

50mins

Escenari Guingueta

Infantil

La Madalena ha trobat un pis nou perfecte per anar-hi a viure. Per fer la mudança ha decidit demanar ajuda al Ron, el seu tiet.

Entre maletes, caixes, paquets i baguls el Ron i la Madalena es trobaran amb situacions de tots colors que els faran treballar en equip per poder sortir-se’n.

55mins

Espai Mural

Jove

[´e.go] és la confrontació dels diferents personatges que conviuen en una persona i dels diferents jos que habiten en cada personatge.

Un viatge emocional i emocionant en el qual les maces són protagonistes de l'escena, convertint aquest exercici d'introspecció i arriscada -gairebé temerària exposició en un autèntic homenatge a aquest element circense.

01h

Escenari Gran

Jove / Adult

Les bruixes són personatges femenins que durant anys han estat part essencial d'històries, mites i llegendes de la humanitat, a vegades per a bé, a vegades no.

En Cabaret Queenys abordem el tema i els personatges des d'una perspectiva lúdica, cultural i alguna cosa clownesca a través de la dansa, l'acrobàcia aèria i els
discursos escènics.

30mins

Tots els publics

Divendres 17:00 - 17:30
Divendres 17:45 - 18:15
Divendres 18:30 - 19:00

30mins

Tots els publics

Dissabte 11:00 - 11:30
Dissabte 11:45 - 12:15
Dissabte 12:30 - 13:00
Dissabte 13:15 - 13:45
Dissabte 17:45 - 18:15
Dissabte 18:30 - 19:00

30mins

Tots els publics

Diumenge 11:45 - 12:15
Diumenge 12:30 - 13:00
Diumenge 13:15 - 13:45
Diumenge 17:00 - 17:30
Diumenge 17:45 - 18:15
Diversió per a tothom

Programació per a totes les edats

Una programació pensada per a tothom amb una graella d'espectacles diferent, atrevida i molt divertida
Tots els públics
Tresca & Sons | Tots els públics
18-06-2021 | 18:00 a 18:50 | 50' | Escenari Guingueta |
La Tresca i els Bufa & Sons són dos grups de música familiar i per a tots els públics. Són amics i sobint col·laboren plegats. Ara s'uneixen en aquest...
Tots els públics
Herència | Tots els públics
18-06-2021 | 19:00 a 19:55 | 55' | Espai Mural
Un espectacle en clau de clown sobre el món que deixem. Dos personatges dins d’un abocador. Un viatge tendre i divertit per transformar la nostra Herè...
Jove
TEIA | Jove
18-06-2021 | 20:00 a 20:40 | 40' | Escenari Gran
En un context rústic i amb la tradició pirenaica de les falles com a font d’inspiració, sorgeix una peça entre el moviment i el trapezi (o la seua sim...
Infantil
Los viajes de Bowa | Infantil
19-06-2021 | 11:00 a 11:45 | 45' | Espai Mural |
Una viatgera guiada per una obsessió: descobrir que hi ha després dels missatges tancats en ampolles llançades a la mar. Un nou lloc en el qual enterr...
Tots els públics
Dai, ma aspetta | Tots els públics
19-06-2021 | 12:00 a 12:40 | 40' | Escenari Gran
Dues dones, dues cadires i un xiclet. El moviment i els portés acrobàtics recorreran un viatge poètic i absurd nascut del temps mort. És que quan espe...
Tots els públics
Felpudoman y escobilla | Tots els públics
19-06-2021 | 13:00 a 13:55 | 55' | Escenari Guingueta
Els únics, els incomparables, els millors superherois de la galàxia són aquí. Ells són ”FELPUDOMAN” i el seu ajudant “ESCOBILLA” Són una parella genia...
Tots els públics
Potser no hi ha final | Tots els públics
19-06-2021 | 18:00 a 18:50 | 50' | Escenari Gran
Un escenari desordenat...els acròbates arriben tard...i el músic, on és? Aquest és el tret de sortida d’aquest nou espectacle. Un portor que mana i ho...
Jove
SIN OJANA | Jove
19-06-2021 | 19:00 a 19:50 | 50' | Espai Mural |
Chicharrón, última baula d'una dinastia flamenca, porta el ”carromato” on guarda la penya flamenca familiar, en la qual fusionarà els ritmes i compass...
Jove
Degenérate mucho | Jove
19-06-2021 | 20:00 a 21:00 | 01h | Escenari Guingueta
Després de 7 anys d'èxits repartint humor, amor i música pels escenaris de la geografia espanyola amb l'espectacle “Abandónate mucho”, les XL presente...
Tots els públics
Here we go | Tots els públics
20-06-2021 | 11:00 a 11:30 | 30' | Espai Mural
“Here we go!“ és un espectacle de circ, l’espectacle més gran del món, on trobareu els millors acròbates, equilibristes, trapezistes ………de la dècada d...
Tots els públics
Oveja negra | Tots els públics
20-06-2021 | 12:00 a 12:50 | 50' | Escenari Gran
No seguir els costums, anar en contra del corrent. Ser diferent pot ser molt complicat i no sempre serà ben entès. Una història acrobàtica marcada pel...
Infantil
A LA FRESCA | Infantil
20-06-2021 | 13:00 a 13:50 | 50' | Escenari Guingueta
Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, provocant diferents situacions còmiques. Espectacle inspirat en accions quotidianes. ...
Infantil
Mudança | Infantil
20-06-2021 | 18:00 a 18:50 | 50' | Escenari Guingueta
La Madalena ha trobat un pis nou perfecte per anar-hi a viure. Per fer la mudança ha decidit demanar ajuda al Ron, el seu tiet. Entre maletes, caixes,...
Jove
[´e.go] | Jove
20-06-2021 | 19:00 a 19:55 | 55' | Espai Mural
[´e.go] és la confrontació dels diferents personatges que conviuen en una persona i dels diferents jos que habiten en cada personatge. Un viatge emoci...
Jove / Adult
Queensy "Las Brujas" | Jove / Adult
20-06-2021 | 20:00 a 21:00 | 01h | Escenari Gran
Les bruixes són personatges femenins que durant anys han estat part essencial d'històries, mites i llegendes de la humanitat, a vegades per a bé, a ve...

Ernest Corderoure
Presentador

Un any més el carismàtic Ernest serà l'encarregat de donar-vos la benvinguda a cadascun dels espectacles programats per aquest #Circorts2021

Esteu preparats? Podreu trobar a l'Ernest pel barri, entre el públic, a l'escenari, a les cues d'entrada, a tots els llocs i als menys esperats per presentar-vos els espectacles programats i molt més :)

El Circorts aquest any se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de Juny i s’adaptarà a les noves circumstàncies i mesures de sanitat i seguretat, entre d’altres, l’aforament limitat.

No us perdeu aquesta edició del Circorts i reserveu les vostres localitats online ara.

Un Festival segur per a tothom

Ens prenem la teva seguretat molt seriosament

D'acord a les recomanacions sanitàries establertes hi ha una sèrie d'accions que haurem de tenir en compte per garantir la seguretat de tothom. Comptem amb tu!

Ús de mascaretes

Serà obligatori utilitzar mascareta a tot el recinte, en espais públics i durant els espectacles.

Distància de seguretat

Serà obligatori mantenir la distància interpersonal de dos metres entre els diferents grup bombolla.

Aforament limitat

Per garantir la distància de seguretat es realitzarà un control d'aforament al recinte i a cada espectacle.

Control d'accés

Totes les entrades es realitzaran 30 minuts abans de cada espectacle mintjançant registre previ online.

En què podem ajudar-te?

El nostre equip és aquí per atendre't

Utilitza el següent formulari per contactar amb nosaltres
 Mensaje enviado correctamente
 Compruebe los datos del formulario